O NAMA TERRANOVA d.o.o.
za poduku stranih jezika i prevođenje
Karlovac

NAŠI PREDAVAČI su profesori stranih jezika / izvorni
govornici koji su educirani i u inozemstvu.


Ambiciozni predavači, puni entuzijazma za prijenos svog bogatog znanja polaznicima naših tečajeva.

Polaznicima jamčimo učenje u pozitivnoj, motivirajućoj sredini i učenje koje ne prestaje izlaskom iz učionice.

 

Vlasnica škole, Nevenka Vučković, magistra edukacije za engleski jezik (Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet) osnivač je tvrtke TERRANOVA d.o.o. za poduku stranih jezika i prevođenje u Karlovcu. Osim što predaje engleski jezik, Nevenka je i stalni sudski tumač za engleski jezik.
Veliki dio svog radnog vijeka (11 godina) provela je u Melbourneu, Australiji gdje je usavršila znanje engleskog jezika.

Velika pobornica cjeloživotnog učenja i neprekidnog usavršavanja, Nevenka je u siječnju 2012. imenovana koordinatoricom Mreže za cjeloživotno učenje Karlovačke županije koja objedinjuje državne i privatne obrazovne institucije. U listopadu 2013. postala je predsjednica Strukovne grupe za razvoj ljudskih potencijala i cjeloživotnog učenja u sklopu Hrvatske gospodarske komore ŽK Karlovac. Članice Strukovne grupe su škole, učilišta, institucije i tvrtke koje se bave obrazovanjem, ali i vodeće tvrtke karlovačke županije.

Stručno usavršavanje – pored mnogobrojnih seminara i trenutno popularnih webinara (seminara na webu), kraćih tečajeva usko specijaliziranih za područje trenutnog rada, Nevenka je pohađala mnogobrojne tečajeve i obrazovne programe, uključujući i programe koji su se održavali u Londonu (Velika Britanija), Melbourneu (Australija) 

  Tvrtka: TERRANOVA d.o.o za poduku stranih jezika i prevođenje br /> Skraćeni naziv: TERRANOVA d.o.o. Sjedište tvrtke: Gradišćanska ulica 8, 47000 Karlovac
Tvrtka TERRANOVA d.o.o. upisana je u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, Stalna služba u Karlovcu (MBS: 080804499, OIB: 12031585313)
Temeljni kapital u iznosu od 20.000 kn uplaćen je u cijelosti.
Uprava Društva: Nevenka Vučković (direktorica)
Poslovni račun: Zagrebačka banka Zagreb, Stjepana Radića 5, 47000 Karlovac, IBAN: HR7723600001102292434
   
Tečajevi     Instrukcije     Prevođenje     ALOHA     Zaposlenje     O nama     Kontakt
       
  a. Ulica Ivana Gundulića 8, Karlovac  t. 047 416 296 m. 099 432 0070
 Skype: terranova.hr  e.
info@terranova.hr
 
    Copyright: TERRANOVA 2012