TERRANOVA d.o.o.
za poduku stranih jezika i prevođenje
Karlovac
Tradicija od 1993.
Tečajevi Instrukcije Sudski tumač Državna matura O nama Zaposlenje Kontakt
 
Engleska i Njemačka Igraonica
TEČAJEVI ZA OSNOVNOŠKOLCE

Polaznici od 1. do 8. razreda osnovnih škola na uzrastu primjeren način stječu u početno znanje stranog jezika ili nadograđuju postojeće znanje engleskog, njemačkog, talijanskog ili francuskog jezika.

NASTAVA SE ODRŽAVA: 
- 2x1 školski sat tjedno, ponedjeljkom i srijedom ili utorkom i četvrtkom
- mogućnost organiziranja nastave: 1 x 2 školska sata petkom ili subotom

- Nastava počinje 18.9.2017. i završava 8.6.2018.

- Cijena tečaja: 185kn mjesečno.

Naš cilj: učenje s osmjehom!

 MEĐUNARODNA SVJEDODŽBA 

Testovi Cambridge Young Learner English (YLE) osmišljeni su posebno za ocjenjivanje mladih polaznika (u dobi od sedam do dvanaest godina).
Pomažu u razvoju engleskog jezika i potiču učenje jezika pomoću niza pažljivo odabranih zadataka razvijenih u skladu s najnovijim nastavnim metodama.
 

 

ZAŠTO TREBA POČETI UČITI STRANI JEZIK U RANOJ ŽIVOTNOJ DOBI?

Ispitivanja su pokazala i da već početkom 7. godine sposobnost djeteta za usvajanje jezika slabi, pa se smatra kako je učenje stranog jezika u predškolskoj dobi – između 3. i 7. godine vrlo dobro za stimuliranje moždanih vijuga.

Djetetov mozak u ranoj dobi poput spužve upija znanje velikom brzinom i lakoćom, a temelji stranog jezika bit će usvojene kvalitetno i nenametljivo, pa će kasnije učenje biti nadogradnja kvalitetne osnove.

Jezični stručnjaci su ustanovili da ako je djetetov govor dobro razvijen, nema potrebe čekati početak osnovne škole kako bi se započelo s učenjem stranog jezika. Djeca koja počnu učiti u dobi između 3. i 7. godine života, govore strani jezik bez akcenta, kao materinji jezik, dok oni koji počnu učiti između 11. i 15. godine tek upola dobri. Očito je jasno da je dobro što je ranije moguće početi učiti strani jezik, a to znači prije polaska u školu.


CAMBRIDGE ENGLISH STARTERS
Namjenjeno djeci između 7 i 9 godina. Starters je pravi način da se otisne na putovanje učenja engleskog jezika.


CAMBRIDGE ENGLISH MOVERS
Test Movers namijenjen je djeci u dobi između 9 i 10 godina koja već pohađaju nastavu engleskog jezika u osnovnoj školi ili školi stranih jezika.


CAMBRIDGE ENGLISH FLYERS
Za djecu u dobi između 10 i 12 godina, koja vole engleski i žele naučiti više. Test Flyers ih motivira na daljnje učenje. 

| Adresa: Ulica Ivana Gundulića 8, Karlovac | Tel.: +385 47 416 296 | Fax.: +385 47 412 902 | Mob.: 099 432 0070 |
| Skype: terranova.hr | e-mail:
info@terranova.hr |
  Copyright: Terranova 2012.
TERRANOVA | ZVIJEZDA